top of page
over ons

Welkom

DeClercqGroup is de allround partner die u bijstaat in elke fase van het proces, van plan tot oplevering. We hebben een volledig pakket aan specialisten in huis voor het bedenken en bouwen van ieder bouwproject. Wij ontwikkelen volgens de meest recente methodes en regelgeving en zorgen voor een eigentijdse vormgeving. 

wit-stucwerk-riet_2a.jpg

Missie

Het leveren van kwaliteit, het bieden van een hoog niveau aan service, gecombineerd met het vermogen om voortdurend te innoveren, heeft ons gemaakt tot wat we zijn. Het is onze uitdaging en ambitie om voorop te lopen, het beter en slimmer te doen!

Inspireren, creëren en realiseren.

In deze drie woorden is niet alleen samengevat hoe DECLERCQGROUP zich presenteert naar buiten, maar ook wat de kern is van hoe binnen de teams wordt samengewerkt. De tijdsgeest in deze steeds conservatieve sector vraagt om voortdurende alertheid en aanpassingsvermogen. We werken continue aan het verbeteren van de klantwaarde, die de organisatie kan bieden. Hierbij kijken wij naar alle processen die wij binnen de bouwgroep doorlopen om de klanten maximale waarde te bieden.

wit-stucwerk-riet_6-1600x1137.jpg
bottom of page